Esteto Marketplace

Avem o experienta de peste 10 ani in comertul online din Romania, si va oferim posibilitatea de a creste vanzarile dvs. in mediul online rapid si simplu. Prin listarea produselor pe Esteto Merketplace veti avea acces la sute de mii de clienti de pe intreg teritoriul Romaniei cu efort si costuri minime. Puteti lista produse pe Esteto Marketplace indiferent daca aveti sau nu un magazin online. Va puteti actualiza ofertele si procesa comenzile in propriul sistem informatic, sau direct in platforma noastra Esteto Marketplace.

Inregistreaza-te

De ce Esteto Marketplace ?


Integrare rapida a produselor

Poti lista produsele direct in platforma, prin import din excel sau prin api.


Incasarea rapida a banilor

Pentru comenzile cu plata Ramburs / OP incasezi banii direct in contul tau.


Riscuri zero

Zero taxa de setup/administrare cont. Platesti doar pentru comenzile finalizate. Comenzile anulate/returnate nu se comisioneaza.


Comisoane mici

Zero comision de procesare a platilor cu cardul. Printre cele mai competitive comisioane pe categorii de produse.


Livrezi cu curierul dorit

Livrezi cu oricare curier doresti. Stabilesti propria politica de livrare si costurile aferente.


Suport dedicat

Beneficiezi de suport dedicat al echipei Esteto Marketplace: telefonic, prin email sau folosind mesageria interna.

Cum functioneaza ?

1. Te inregistrezi
  Completeaza formularul de inregistrare. Echipa Esteto Marketplace va procesa aplicatia dvs. și vă va trimite pe email un link pentru a finaliza crearea contului, impreuna cu toate informatiile necesare configurarii acestuia.

2. Semnezi contractul
  Semnezi contractul de parteneriat si anexele aferente. Pentru a parcurge acest pas vom avea nevoie de o copie a certificatului de inregistrare a societatii, copie act constitutiv, copie act de identitate a reprezentantului legal.

3. Listezi produsele
   Pe platforma Esteto Marketplace poti incarca produsele, preturile si stocurile: manual, prin importul dintr-un fisier excel, sau prin api.

4. Livrezi comenzile
   Livrezi comenzile cu oricare curier doresti, Esteto Marketplace nu impune un curier anume. Poti procesa comenzile direct in platforma sau in propriul sistem informatic, actualizand statusul comenzilor in platforma marketplace prin api.

5. Incasezi banii
  Incasezi banii pentru comenzile livrate cu plata Ramburs sau OP direct in contul tau, fara intermediari. Contravaloarea comenzilor platite online cu cardul sunt transferate lunar in contul tau de catre Esteto Marketplace. Nu se percep comisioane suplimentare pentru procesarea platilor cu cardul.

Completeaza formularul de inregistrare!

Echipa noastra va procesa aplicatia dvs. si in cel mai scurt timp va vom trimite pe email un link pentru a finaliza crearea contului Esteto Marketplace.

Aplica acum


Copyright © Esteto.ro